Despre noi


Patratica.ro este un serviciu oferit de TradeaAds, compania care administreaza cea mai mare retea de publicitate online autohtona, care atinge peste 80% din utilizatorii de Internet din Romania.


Patratica.ro este un instrument destinat valorificarii spatiului publicitar din site-urile publisherilor, fiind o modalitate simpla si eficienta de gestionare a publicitatii online. Prin patratica.ro, vizitatorii unui site sunt potentiali clienti.


Avantajele pentru tine ca Publisheri sunt ca poti folosi spatiul publicitar din site-ul tau eficient, cu minim de efort si implicare in atragerea clientilor.


Prin Patratica.ro :


- Primesti comenzi de publicitate online direct de la vizitatorii site-ului tau

- Nu mai trebuie sa gestionezi facturile si platile (ne ocupam noi)

- Nu mai trebuie sa te ocupi cu programarea si implementarea campaniilor de publicitate online (ne ocupam noi).

Tot ce trebuie sa faci, dupa ce ai introdus codul generat de patratica.ro in site-ul tau, este sa aprobi sau sa respingi reclamele clientilor.

Pentru vizitatorii tai, potentialii clienti, Patratica.ro este calea ideala pentru a porni o campanie de promovare online. Le punem la dispozitie cel mai simplu instrument de publicitate online prin faptul ca:

- pot cumpara reclama direct de pe site-ul dorit

- cunosc costurile din start si pot face plata cu cardul.

- creeaza bannerele pe loc (format standard 125x125 pixeli) sau le pot uploada

- pot introduce campanii de publicitate online cu bannere permanente, cu plata pe ziua de afisare.

Despre TradeaAds

Misiunea companiei TradeaAds este de a crea o piaţă de publicitate online transparentă, guvernată exclusiv de principiile cererii şi ofertei.

In aprilie 2009, TradeaAds a lansat Bursa de Reclama, prima retea de publicitate online cu preturile stabilite in timp real. La un an de la infiintare, Bursa de Reclama a atras 600 de site-uri partenere care cumuleaza o audienta lunara de 7,5 milioane de utilizatori unici neduplicați.